Goedkoop | Bureau Vallée

Ref.
405189254
X
(0 opinion)
Sterke punten:
  • 360° opening voor flexibele schrijfposities
  • Vloei- en veegbestendig papier voor een schone schrijfervaring
  • Waterdichte en lichte hoes voor duurzaamheid en eenvoudige draagbaarheid
  • Veelkleurige paginaranden voor levendige notitie-organisatie
  • FSC-gecertificeerd voor een duurzaam milieu
Bekijk alle kenmerken
Het Miquelrius Emotions notitieboek is ontworpen voor mensen die waarde hechten aan zowel vorm als functie in hun schrijfgerei. Dit notitieboek heeft een duurzame 0,8 mm doorschijnende kaft en een robuuste 1,2 mm aluminium spiraalbinding, waardoor het bestand is tegen de ontberingen van dagelijks gebruik en er toch strak en modern uitziet. Milieubewuste mensen zullen de FSC-certificering waarderen, wat aangeeft dat het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.
Met 240 satijnzachte vellen die bestand zijn tegen uitlopen en vlekken, ziet je schrijfwerk er niet alleen onberispelijk uit, maar blijft het ook na verloop van tijd levendig. Het ontwerp van het notitieboek heeft een 360° opening en een zijwaarts ingebonden spiraal, waardoor het vanuit elke hoek gemakkelijk te gebruiken is en de pagina's plat liggen voor comfortabel schrijven. Extra functies zoals microperforatie, afscheurbare vellen en een waterdichte omslag verbeteren de functionaliteit, waardoor het de perfecte keuze is voor studenten, professionals en iedereen daartussenin die kwaliteit en duurzaamheid waardeert.
note environnement
A B C D E X Afwijking
"Milieunota niet beschikbaar - informatie in afwachting van de fabrikant"
Bureau Vallée has always believed that sustainable development is an important selection criterion. This is the reason why we have chosen to call on an independent expert to evaluate all the products offered in our stores. The evaluation takes into account the issues and risks not only in terms of the environment, but also in social matters (working conditions, social certification, etc.)
Gescom
Hoofd barcode :
8422593499498
Ecological_notation
Herkomst :
Niet gespecificeerd
Manufacturer
Referentie fabrikant :
MR49949
Fabrikant :
APLI