Goedkoop | Bureau Vallée

Ref.
405189257
X
(0 opinion)
Sterke punten:
  • FSC-gecertificeerd voor milieuverantwoordelijkheid
  • Waterdicht en scheurbestendig voor duurzaamheid
  • 360° opening met einddraad met spiraalslot voor gebruiksgemak
  • Vloei- en veegvast papier voor schoonschrijven
  • Microgeperforeerd met 4 gaten voor eenvoudig afscheuren en archiveren
Bekijk alle kenmerken
Ontdek het Miquelrius Emotions notitieboek, een perfecte combinatie van functionaliteit en duurzaamheid. Dit notitieboek is gemaakt met het milieu in gedachten en is FSC-gecertificeerd, zodat het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Het duurzame ontwerp heeft een 0,8 mm doorschijnende polypropyleen kaft en een 1,2 mm aluminium spiraal, waardoor het stevig genoeg is voor dagelijks gebruik. De waterbestendige kaft en de rekbestendige spiraal zorgen ervoor dat je notities onder alle omstandigheden veilig zijn.
Het notitieboek biedt een verbeterde gebruiksvriendelijkheid met zijn 360° opening en spiraalvormige einddraad, wat zorgt voor stabiliteit en gebruiksgemak. Het is ontworpen voor optimale organisatie met functies zoals dubbele marges, pagina's met kopteksten en microperforatie met 4 gaten voor eenvoudig archiveren. Het A4-formaat biedt voldoende ruimte voor al je notities, terwijl het satijngladde, ondoorzichtige papier zorgt voor een superieure schrijfervaring met minimale inktdoorloop. Of het nu voor school, werk of persoonlijk gebruik is, het Miquelrius Emotions notitieboek is de ideale keuze voor betrouwbare, milieuvriendelijke notities.
note environnement
A B C D E X Afwijking
"Milieunota niet beschikbaar - informatie in afwachting van de fabrikant"
Bureau Vallée has always believed that sustainable development is an important selection criterion. This is the reason why we have chosen to call on an independent expert to evaluate all the products offered in our stores. The evaluation takes into account the issues and risks not only in terms of the environment, but also in social matters (working conditions, social certification, etc.)
Gescom
Hoofd barcode :
8422593021422
Ecological_notation
Herkomst :
Niet gespecificeerd
Manufacturer
Referentie fabrikant :
MR2142
Fabrikant :
APLI