Goedkoop | Bureau Vallée

Ref.
405189266
X
(0 opinion)
Sterke punten:
  • Dubbele marges en pagina's met koptekst voor gestructureerde notities
  • Veelkleurige print en regels voor levendige notities
  • Spiraalgebonden met 1,2 mm aluminium spiraal voor duurzaamheid
  • Vloei- en veegbestendig papier voor schoonschrijven
  • 360° opening en snag-resistente spiraal voor gebruiksgemak
Bekijk alle kenmerken
Ontdek het Miquelrius Emotions notitieboek, een mix van functionaliteit en stijl voor het maken van aantekeningen. Dit notitieboek is ontworpen met de gebruiker in gedachten, met dubbele marges en pagina's met kopteksten om je notities georganiseerd te houden. De meerkleurige print en uitspraakkleuren geven je dagelijkse taken een levendig tintje, terwijl het FSC-gecertificeerde papier ervoor zorgt dat je ecologische voetafdruk tot een minimum beperkt blijft.
Het Miquelrius Emotions notitieboek is duurzaam dankzij het spiraalgebonden ontwerp met een aluminium spiraal van 1,2 mm, zodat je notitieboek bestand is tegen dagelijks gebruik. De harde kaft, gemaakt van met papier en plastic bekleed karton, is zowel duurzaam als stijlvol, met een gelamineerde en glanzende achterkant voor extra bescherming.
Het papier van het notitieboek is van hoge kwaliteit, met een satijngladde afwerking die bestand is tegen uitlopen en vlekken, zodat je notities schoon en leesbaar blijven. Met 240 pagina's van A4-formaat is dit notitieboek veelzijdig voor alle soorten notities en planning, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor studenten, professionals en iedereen daartussenin.
note environnement
A B C D E X Afwijking
"Milieunota niet beschikbaar - informatie in afwachting van de fabrikant"
Bureau Vallée has always believed that sustainable development is an important selection criterion. This is the reason why we have chosen to call on an independent expert to evaluate all the products offered in our stores. The evaluation takes into account the issues and risks not only in terms of the environment, but also in social matters (working conditions, social certification, etc.)
Gescom
Hoofd barcode :
8422593467329
Ecological_notation
Herkomst :
Niet gespecificeerd
Manufacturer
Referentie fabrikant :
MR46732
Fabrikant :
APLI