Money Walkie - contactless wallet
Money Walkie - contactless wallet

Money Walkie - contactless wallet

Ref.
405155146
A
(0 opinion)
Bekijk alle kenmerken
Viquel is een partnerschap aangegaan met Money Walkie voor de distributie van contactloze elektronische portemonnees voor kinderen. De Walkie is een slim, veilig apparaatje voor contactloos betalen bij alle winkels. Met Money Walkie kunt u uw kinderen in alle veiligheid geld toevertrouwen en hen geleidelijk meer zelfstandigheid geven!
De Walkie wordt geleverd in een mooi siliconen hoesje in de vorm van een vos. De Walkie is een elektronische portemonnee die via een app kan worden opgewaardeerd en indien nodig direct kan worden geblokkeerd (je kunt je Walkie met je bankpas opwaarderen voor het bedrag dat je wilt, wanneer je maar wilt, in alle veiligheid).
Je kunt er kleine aankopen mee doen in winkels (contactloos) en je budget en verbruik in realtime bijhouden.
Walkie is zo groot als een kiezelsteen en past in de palm van de hand van een volwassene, een kinderhand of een kleine broekzak.
Het is eenvoudig en leuk en kan worden gebruikt om kleine dagelijkse uitgaven te beheren: bakker, bloemist, apotheek, kranten, bioscoop, enz. Het maakt het gemakkelijk om je kinderen in alle veiligheid geld toe te vertrouwen.
Wordt geleverd met 4 bandjes (1 oranje + 1 gele + 1 blauwe + 1 grijze).
note environnement
A B C D E X Afwijking
"Absoluut verantwoordelijke, verminderde ecologische voetafdruk en geëngageerde fabrikanten"
Bureau Vallée has always believed that sustainable development is an important selection criterion. This is the reason why we have chosen to call on an independent expert to evaluate all the products offered in our stores. The evaluation takes into account the issues and risks not only in terms of the environment, but also in social matters (working conditions, social certification, etc.)
Assortiment producten :
Money Walkie
Aantal in verpakking :
1
Gescom
Hoofd barcode :
3770019314203
Diversen
Kleurencategorie :
Crème, Oranje
Productmateriaal :
Silicone
Thema / ontwerp :
Vos
Afmetingen & gewicht
Breedte :
6.5 cm
Diepte :
4.5 cm
Hoogte :
10.8 cm
CE accessoires
Producttype :
Contactloze portemonnee
Pakketinhoud :
4 bandjes
Ecological_notation
Herkomst :
Frankrijk
Manufacturer
Referentie fabrikant :
099604-02
Fabrikant :
MONEY WALKIE