Goedkoop | Bureau Vallée

Ref.
79443319
X
(0 opinion)
Sterke punten:
  • Het display is niet alleen dunner - het is beter
  • Massa's power in de meest minimale vorm
  • Beveiliging gebaseerd op een uniek ontwerp: je vingerafdruk
  • Twee geweldige camera's
  • Snel mobiel internet
Bekijk alle kenmerken
Voor iPad is Apple's doel altijd enigszins tegenstrijdig geweest: een apparaat maken met oneindig veel mogelijkheden dat tegelijkertijd zo dun en licht is, dat je bijna zou vergeten dat je 'm in je handen hebt. Een apparaat waarmee je geweldige dingen kunt doen, zonder dat 'ie je in de weg zit.
Om iPad Air 2 zo bizar dun te krijgen, hebben de technici van Apple eerst het Retina-display onder handen genomen en de oorspronkelijke drie lagen teruggebracht tot één. Zo werd het display niet alleen dunner, maar ook beter. Kleuren komen nog beter tot hun recht en het contrast is groter. En dankzij de toepassing van een antireflectiecoating is iPad Air 2 een van de minst spiegelende tablets ter wereld.
iPad Air 2 is niet alleen dun, maar ook razendsnel. De A8X chip levert prachtige systeem- en grafische prestaties. Met zijn 64-bits architectuur doet iPad Air 2 niet onder voor de gemiddelde pc. En hij springt ook nog eens heel zuinig om met energie, waardoor de batterij tien uur lang meegaat, en jij de hele dag kunt werken, gamen of shoppen.
note environnement
A B C D E X Afwijking
"Milieunota niet beschikbaar - informatie in afwachting van de fabrikant"
Bureau Vallée has always believed that sustainable development is an important selection criterion. This is the reason why we have chosen to call on an independent expert to evaluate all the products offered in our stores. The evaluation takes into account the issues and risks not only in terms of the environment, but also in social matters (working conditions, social certification, etc.)
Gescom
Hoofd barcode :
0400794433198
Ecological_notation
Herkomst :
Niet gespecificeerd
Manufacturer
Referentie fabrikant :
34565
Fabrikant :
LM ECO PRODUCTION
Garantie
Garanties légales :
2 jaar