Exacompta Ringflower album
Exacompta Ringflower album

Exacompta Ringflower album

Ref.
405156853
(0 opinion)
Bekijk alle kenmerken
Met zijn lichte tinten en elliptische, bloemige logo's met gouden accenten past het Ringflower-assortiment perfect bij het thema van jullie bruiloft, of dat nu landelijk, bloemig of klassiek is.
Met het personalisatievenster kun je het album aanpassen aan jullie thema, waarbij je ervoor kunt kiezen om de landelijke stijl op de omslag te behouden.
Het traditionele 37x29 cm schroefpostalbum is perfect voor het weergeven van foto's in elk formaat, staand of liggend, tot zeer grote vergrotingen. Het kan tot 4 foto's per pagina bevatten. Bovendien kan de capaciteit worden vergroot door extra pagina's toe te voegen. De kwaliteit van de omslag, gemaakt van stevig, gestempeld papier, garandeert een uitstekende duurzaamheid.
De binnenpagina's van het album zijn gemaakt van hoogwaardig 250 g stevig wit karton, zodat de foto's uitstekend worden bewaard, zelfs als ze aan beide zijden zijn beplakt, dankzij de beschermende kristalfolie. Dit product is ontworpen in Parijs en wordt 100% gemaakt in fabrieken in Frankrijk, waardoor het een geweldige keuze is als je op zoek bent naar een kwaliteitsproduct dat lang meegaat.
Het Ringflower album in 37x29 cm formaat en 40 pagina's heeft een capaciteit van 160 foto's 10x15 cm.
note environnement
A B C D E X Afwijking
"Milieunota niet beschikbaar - informatie in afwachting van de fabrikant"
Bureau Vallée has always believed that sustainable development is an important selection criterion. This is the reason why we have chosen to call on an independent expert to evaluate all the products offered in our stores. The evaluation takes into account the issues and risks not only in terms of the environment, but also in social matters (working conditions, social certification, etc.)
Assortiment producten :
Exacompta Ringflower
Marketing
Kleur product :
Ivoor
Gescom
Hoofd barcode :
3130630602330
Afmetingen & gewicht
Breedte :
37 cm
Hoogte :
29 cm
Diversen
Kleurencategorie :
Beige
Archiefopslag
Producttype :
Album
Inbegrepen aantal :
1
Fotoalbums
Omslagmateriaal :
Polyuretaan
Aantal foto's :
160
Kenmerken :
Gepersonaliseerd venster
Pagina's en hoesjes
Formaat :
37x29 cm
Inbegrepen aantal :
40
Kenmerken :
FSC
Kleur :
Wit
Manufacturer
Referentie fabrikant :
60233E
Fabrikant :
EXACOMPTA