Exacompta Instants album
Exacompta Instants album

Exacompta Instants album

Ref.
405156857
(0 opinion)
Bekijk alle kenmerken
Omdat de momenten die je met je kinderen deelt speciaal zijn en je ze moet kunnen laten zien om ze te herinneren. Daarom zijn de Instants kinderalbums, met hun instant foto branding, de perfecte manier om die momenten te laten beklijven.
Deze albums in lichte kleuren staan prachtig in elke kinderkamer.
Het 29x32 cm 60 pagina's tellende boekalbum is een traditioneel groot formaat album met een glashelder beschermvel, waardoor foto's met hun gezicht tegen elkaar geplakt kunnen worden zonder dat de kwaliteit verandert. Het kan tot 5 foto's per pagina bevatten. De capaciteit van deze albums is 300 foto's 10x15 cm.
De binnenpagina's van het album zijn gemaakt van 250 g/m2 stevig zwart karton. Dankzij het hoogwaardige papier blijven je foto's in dit album in uitstekende conditie.
Dit product, ontworpen in Parijs en gemaakt in Frankrijk, heeft een zeer ecologische dimensie dankzij de FSC-certificering en is een geweldige optie als je op zoek bent naar een duurzaam product van hoge kwaliteit.
note environnement
A B C D E X Afwijking
"Milieunota niet beschikbaar - informatie in afwachting van de fabrikant"
Bureau Vallée has always believed that sustainable development is an important selection criterion. This is the reason why we have chosen to call on an independent expert to evaluate all the products offered in our stores. The evaluation takes into account the issues and risks not only in terms of the environment, but also in social matters (working conditions, social certification, etc.)
Assortiment producten :
Exacompta Instants
Marketing
Kleur product :
Roze
Gescom
Hoofd barcode :
3130630165255
Afmetingen & gewicht
Breedte :
29 cm
Hoogte :
32 cm
Diversen
Kleurencategorie :
Roze
Archiefopslag
Producttype :
Album
Inbegrepen aantal :
1
Fotoalbums
Omslagmateriaal :
Polyuretaan
Aantal foto's :
300
Pagina's en hoesjes
Formaat :
29x32 cm
Materiaal :
Hergebruikt papier
Inbegrepen aantal :
60
Kenmerken :
FSC
Kleur :
Zwart
Manufacturer
Referentie fabrikant :
16525E
Fabrikant :
EXACOMPTA