Canon LS-120TSG - bureaurekenmachine
Canon LS-120TSG - bureaurekenmachine

Canon LS-120TSG - bureaurekenmachine

Ref.
79367579
C
(0 opinion)
Sterke punten:
  • 12-cijferige minibureaurekenmachine
  • Vervaardigd met 100% gerecycled plastic van Canon-kopieerapparaten
  • Groot LCD-scherm
  • Functies voor zakelijke berekeningen en btw-berekeningen
  • Doorrolfunctie voor snelle invoer
  • Dubbele voeding: zonne-energie en verwisselbare batterij
  • Automatische uitschakeling
Bekijk alle kenmerken
Deze 12-cijferige bureaurekenmachine heeft een groot LCD-scherm en biedt handige functies voor het berekenen van zakelijke berekeningen en btw. Voor zo efficiënt mogelijk gebruik van grondstoffen is de rekenmachine gemaakt van gerecycled materiaal.
De behuizing van de 12-cijferige compacte bureaurekenmachine is gemaakt van 100% gerecycled materiaal van Canon-kopieerapparaten. Hierdoor is dit apparaat de ideale keuze voor openbare instellingen, bedrijven met een groen aankoopbeleid en milieubewuste consumenten. Beter zaken doen begint gewoon bij efficiënt grondstofgebruik en minimalisering van afval.
Deze compacte rekenmachine heeft een opstaand LCD-scherm waardoor getallen in één oogopslag zijn af te lezen. Het ruim opgezette toetsenbord met grote toetsen van duurzaam kunststof garandeert moeiteloze en nauwkeurige bediening. Met de doorrolfunctie kunt u razendsnel cijfers invoeren zonder dat toetsen blokkeren. De compacte, betrouwbare en efficiënte LS-120TSG heeft een fraaie afwerking met grijs en goud en is ideaal voor dagelijks gebruik op kantoor en thuis.
Bespaar tijd door ingewikkelde berekeningen te vereenvoudigen. Bereken automatisch uw winstmarges met de afzonderlijke toetsen voor kostprijs, verkoopprijs en marge. Ingewikkelde formules zijn niet meer nodig. Met twee handige toetsen voor het berekenen van btw bepaalt u belastingtarieven met één druk op de knop. Andere handige toetsen zijn de toets voor opdrachtindicatie waarmee u de status van de rekenmachine kunt controleren en de Shift-, percentage- en tekenwisseltoets.
De LS-120TSG beschikt over een handige dubbele voeding. Zonne-energie zorgt voor een maximale energiebesparing en dankzij de back-upbatterij laat uw rekenmachine u nooit in de steek, of er nu wel of geen licht is. De rekenmachine schakelt automatisch uit als deze niet wordt gebruikt, waardoor er nog meer energie wordt bespaard. Bovendien heeft uw rekenmachine een verwisselbare batterij. U hoeft de batterij dus niet weg te gooien als deze leeg is, zoals bij andere rekenmachines vaak wel het geval is.
note environnement
A B C D E X Afwijking
"Goed op weg, echt voordeel voor het milieu en de mensen"
Bureau Vallée has always believed that sustainable development is an important selection criterion. This is the reason why we have chosen to call on an independent expert to evaluate all the products offered in our stores. The evaluation takes into account the issues and risks not only in terms of the environment, but also in social matters (working conditions, social certification, etc.)
Model :
LS-120TSG
Assortiment producten :
Canon
Aantal in verpakking :
1
Product Details
Review Summary :
5
Gescom
Hoofd barcode :
4960999789330
Batterij
Model :
CR2032
Afmetingen & gewicht
Breedte :
105 mm
Diepte :
140 mm
Hoogte :
32 mm
Gewicht :
128 g
Diversen
Kleur :
Champagnegoud
Kleurencategorie :
Goud
Header
Producttype :
Bureaurekenmachine
Functies :
1 geheugenregister, Anti-slip rubberen pads, Automatische uitschakeling, Berekeningsopdrachtteken, Generatiegroen, Metalen coating, Toetsenverlenging
Weergave
Technologie :
LCD
Aantal cijfers :
12.0000
Formaat tekens :
13 x 4.75 mm
Schuin display :
Ja
Rekenmachine
Basisfuncties :
Aftrekking, Backspace, Berekening constante, Deling, Optelling, Procent, Vermenigvuldiging, Verschuiving, Wijziging tekens
Financiële functies :
Belastingberekening, Kosten/verkoop/marge
Interpunctie met 3 cijfers :
Ja
Voeding
Soort :
Batterij, Zonnepaneel
Ecological_notation
Herkomst :
Rest van de wereld
Manufacturer
Referentie fabrikant :
3813B003
Fabrikant :
CANON