Arches Aquarelle - waterkleur papier - 200 x 200 mm - 20 vellen
Arches Aquarelle - waterkleur papier - 200 x 200 mm - 20 vellen

Arches Aquarelle - waterkleur papier - 200 x 200 mm - 20 vellen

Ref.
405139311
X
(0 opinion)
Bekijk alle kenmerken
Het papier in het ARCHES Aquarelle-assortiment wordt gemaakt op een cilindervorm, die een kwaliteit biedt die dicht in de buurt komt van papier dat op ambachtelijke wijze is gemaakt. Het langzame draaien van de cilinder zorgt ervoor dat de vezels gelijkmatig worden afgezet en in alle richtingen over de draad worden verspreid. De vezels worden gelijkmatig verdeeld en het papier verslapt gelijkmatig als het nat is, waardoor de kunstenaar meer controle heeft. Alleen papier maken op een cilindervorm kan papier met dekleurranden produceren. Dit proces kan papier produceren met een hoog gramgewicht en een uitzonderlijke weerstand tegen krassen en uitwissen. ARCHES is het merk dat aquarelpapier van 850 g/m² aanbiedt voor speciaal werk op extra groot formaat met extreme natte technieken. Lijmen tot in de kern met natuurlijke gelatine (ook bekend als inwendig lijmen) behoudt de glans en transparantie van de kleuren en voorkomt dat verf in het papier dringt. Het maakt overlappen en mengen van wassingen mogelijk en geeft het papier extra sterkte om gummen en krassen te weerstaan zonder te scheuren of te pluizen. Het maakt het ook mogelijk om verf te verwijderen, nat of droog, zodat de witheid van het papier weer zichtbaar wordt. ARCHES Aquarelle kan een grote hoeveelheid water absorberen met beperkte vervorming. Zelfs als het lang doordrenkt is, behoudt het papier nog genoeg gelatine om niet te absorberend te worden.
note environnement
A B C D E X Afwijking
"Milieunota niet beschikbaar - informatie in afwachting van de fabrikant"
Bureau Vallée has always believed that sustainable development is an important selection criterion. This is the reason why we have chosen to call on an independent expert to evaluate all the products offered in our stores. The evaluation takes into account the issues and risks not only in terms of the environment, but also in social matters (working conditions, social certification, etc.)
Assortiment producten :
Arches Aquarelle
Aantal in verpakking :
1
Gescom
Hoofd barcode :
3700417114518
Diversen
Kleurencategorie :
Oranje
Conformiteitsnormen :
ISO 9706
Productmateriaal :
100% katoen
Papier
Fabrikant's producttype :
Waterkleur papier
Formaat :
200 x 200 mm
Papiergewicht :
300 g/m²
Papierafwerking :
Ruw
Aantal pagina's/bladen :
20
Papierkleur :
Natuurlijk wit
Kenmerken :
4 geplakte zijkanten, 4 gesneden randen, Alkaline-reserve, Schimmelwerende behandeling, Watermerken, Zonder zichtbare helderheidstoevoegingen, Zuurvrij papier
Categorie papierproduct :
Kunst en tekenpapier
Papiergewicht (lbs) :
140 lb
geschikt voor :
Acrylverf, Aquarelverf, Gouache, Inkt
Ecological_notation
Herkomst :
Niet gespecificeerd
Manufacturer
Referentie fabrikant :
A1795084
Fabrikant :
FILA